BLOG

Prins İzmir LPG Servisi

27.06.2020 | 1891 kez okundu Prins İzmir LPG Servisi

Özsoy LPG Sistemleri; Otogaz Sistemleri izmir Yetkili Servisidir. Karabağlar sanayı sitesinde bulunan LPG Dönüşüm Merkezimiz; Aracınız için En Uyumlu LPG Dönüşüm Marka ve Kit Tercihi için Bizlere ulaşabilirsiniz.En uygun FİYAT politikası ile, Aracınız için En Doğru Kit tercihinde bulunarak size Maksimum performans ve Tasarruf için size kusursuz bir MONTAJ hizmeti sunar.

Prins LPG Dönüşüm Sistemleri
Prins, 1986'dan beri alternatif yakıt sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir kuruluş olarak dünyanın elliyi aşkın ülkesinde faaliyet göstermektedir.
 
Dünyanın en büyük LPG/CNG sistem üreticilerinden birisi olan Prins, değişik ülkelerde Honda, Ford, Chrysler, Jeep, Toyota, Volkswagen ve Volvo'nun fabrika çıkışlı LPG ve CNG'li araçları için kit üretiyor.
 
4,5,6 ve 8 silindir turbo ve kompresörlü araçlarda başarı ile uygulanan Prins otogaz sistemleri genellikle üst sınıf araç kullanıcıları tarafından tercih edilmektedir. 25 yılı aşkın süreli tecrübesiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutan Prins, kullanıcısı tarafından her daim takdir edilen ve beğeni toplayan bir firmadır. Standartlara uygun olarak dönüşümü yapılan araçlar, diğer yakıtları kullanan araçlar kadar güvenlidir.
 
Sizin için Çözüm; FULL Destek LPG Servisi!
 
LPG Monatjı, Periyodik Filtre Bakımı, Afr Ayarı, Enjektör, Regülatör, ECU, Map Sensörü Arıza Tespiti-Tamiri ve değişimi, LPG Hortum, Tank ve ekipman değişimi gibi hizmetleri Yetkili Servisimiz tarafından en uygun fiyatlar ile sunulmaktadır. Kaliteli işçilik, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan sizde yararlanın!
Copyright © 2012 ozsoylpg.com