BLOG

Landirenzo İzmir LPG Servisi

27.06.2020 | 1463 kez okundu Landirenzo İzmir LPG Servisi

Özsoy LPG Sistemleri; Otogaz Sistemleri izmir Yetkili Servisidir. Karabağlar sanayı sitesinde bulunan LPG Dönüşüm Merkezimiz; Aracınız için En Uyumlu LPG Dönüşüm Marka ve Kit Tercihi için Bizlere ulaşabilirsiniz.En uygun FİYAT politikası ile, Aracınız için En Doğru Kit tercihinde bulunarak size Maksimum performans ve Tasarruf için size kusursuz bir MONTAJ hizmeti sunar.

Landirenzo LPG Sistemleri önde gelen İtalyan LPG Dönüşüm Sistemleri'nden biridir.
 
Landirenzo 8.000 devre kadar dahi benzin enjektör hızına yetişebilen Bosch marka enjektör kullanmaktadır ve bu enjektörün kullanım hakkı da sadece Landirenzo'ya aittir. Dolayısıyla emsallerine göre çok daha üstün bir performans ve de tasarruf sağlamaktadır. Ayrıca programsal olarak da diğer markalara nazaran bir çok üstünlükleri vardır. Örneğin arıza tespit gibi bir sorun olduğunda sorunu aramaya gerek yok. Bilgisayarda sorunun nerde olduğunu ve de neden kaynaklandığını görebilirsiniz. Montajlarımızda performans tasarruf garanti dahilinde olup araçlarınızda lpg tesisatından ve de montajından kaynaklanabilecek tüm sorunlara karşı da güvence altındadır. Bu güvence 2 yıl süre ile geçerli olup, 24 saat servis garantisiyle de desteklenmektedir.
 
Sizin için Çözüm; FULL Destek LPG Servisi!
 
Landirenzo LPG Monatjı,Landirenzo Periyodik Filtre Bakımı, Landirenzo Afr Ayarı,Landirenzo Enjektör,Landirenzo Regülatör, ECU, Map Sensörü Landirenzo Arıza Tespiti-Tamiri ve değişimi, LPG Hortum, Tank ve ekipman değişimi gibi hizmetleri Yetkili Servisimiz tarafından en uygun fiyatlar ile sunulmaktadır. Kaliteli işçilik, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan sizde
Copyright © 2012 ozsoylpg.com