KURUMSAL

ÖZSOY LPG OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Özsoy LPG

Türkiyedeki otogaz sektörünün tüm evrelerinde bulunan firmamız bu süreçte 40.000'e yakın araç montajına imza atmıştır. Son olarak Karabağlar sanayı sitesinde 900m2 kapalı alana sahip servisimizde otogaz serüvenimiz devam etmektedir. İzmir'in en büyük ve en kapsamlı otogaz montaj ve bakım servisine sahip olan firmamız da LPG ECU tamiri, marinegas montajı, LPG montaj hizmeti, bakım hizmeti, arıza tespit ve çözümü, sızdırmazlık kontrolü, araç tadilat ve projelendirme işlemleri yapılmaktadır.

Otogaz montaj servisimiz, TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi (HYYB), Makine Mühendisleri Odası'ndan alınan SMM ve Mühendis Yetki Belgesi'ne sahip olup, tüm markaların yetkili otogaz montaj servisidir. Gelişen araç teknolojisi ile gündeme gelen sıralı otogaz montajı konusunda en yeni bilgi ve cihazlarla her türlü araca otogaz montajı yapmaktayız.

Şirketimiz 1998 yılından beri otogaz sektöründe elde ettiği bilgi, tecrübe ve sektördeki gücünü internet kanalıyla kullanıcılarla paylaşmak için 2005 yılında otogazmarket.com alışveriş platformunu geliştirdi.

otogazmarket.com ürünlerinde uygun fiyat, kaliteli hizmet, hızlı ve güvenilir alışveriş politikası ile çalışan uzman personeli müşterilerinin ihtiyaçlarına üst seviyede cevap verebilmek üzere organize edildi.

Bunun sonrasında ziyaretçilerimize geniş ürün yelpazesi arasından, vakit kaybettirecek detaylarla uğraşmadan keyifle alışveriş yapmak kalıyor.

Tanıtım Filmi

KURUMSAL SAYFALAR

Vizyonumuz

Vizyon, uzun vadede olmak istediğimiz noktayı belirler. İdeallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir.... Devamı

Misyonumuz

Misyonumuz, varlığımızın ve amaçlarımızın yönünü belirler. Bugüne odaklı misyonumuz, değişim ve gelişimimize bağlı olarak değişiklik gösterebilir.... Devamı

Değerlerimiz

Kalite ve güven sizin için önemli ise doğru yerdesiniz.... Devamı

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com