Zavoli Bora Light

Zavoli Bora Light LPG ve CNG kitleri 2, 3 ve 4 silindir sıralı sistem çok nokta enjeksiyonlu araçlar için geliştirilmiştir.

Zavoli Bora Light

ALISEI serisinin doğal bir gelişimi olan BORA LPG ve CNG kitleri, en zor araçların taleplerini karşılamak için ileri teknoloji ile geliştirilmiştir. Kullanıcı dostu olan sistem basit ve kolay kurulan yazılımı ile de montajcılara kolaylık sağlar. Çok güçlü mikroişlemcileri sayesinde daha hızlı hesaplamalara ve ayarlara olanak tanır. Rölanti hızında yapılan kalibrasyon işlemi oldukça hassas, zahmetsiz ve otomatik hale getirilmiştir. Ayrıca manuel ayar yapabilme seçeneği de mevcuttur. Ancak hava/yakıt karışımını yapmak için son rötüşlara gerek duymamaktadır.

Sistemin montaj yapılacak aracın ihtiyacına göre iki tip modeli bulunuyor:

893KINJ-4N/LIGHT Bora Light Normal Kit

90 Kw'a kadar 4 silindir araçlar için kullanılır.

893KINJ-4S/LIGHT Bora Light Süper Kit

90 Kw üstü 4 silindir araçlara uygulanır.

Bora Light kitleri 4 silindire kadar kontrol edebilen GP2012 ECU kullanmaktadır. ECU, benzin ECU'sunu birebir taklit ederek sistemin doğru çalışmasını sağlar. Enjektörlere gerekli sinyalleri göndererek, gaz püskürtme ve açılıp/kapanma sürelerini hesaplar. Kendi kendine hata teşhisi yaparak, hata kodunu hafızada saklı tutar. Motorun herhangi bir sebeple durması durumunda gaz vanalarını kapatır. 16 bit - 32 Mhz mikroişlemcili ECU'nun daldırma yolu ile su sızdırmazlık testleri yapılmıştır. KWP2000 ve Can 2.0 iletişim protokollerini desteklemez. EMC'ye uyumludur fakat EOBD uyumu yoktur.

Zavoli Bora Light kitlerinde JET enjektörler kullanılır. Zavoli'nin bu yeni enjektörleri LPG ve CNG'ye uyumludur. Bu sayede ilerde sistemin CNG'ye dönüştürülmesi halinde masraflar azalır. Kolay takılan bu enjektörler en zor araçların tüm taleplerini karşılar. Modüler yapısı sayesinde aracın durumuna göre tek tek ya da ikişer ikişer takılabilir. En düşük 1,9 milisaniye açılıp kapanma hızları ile yüksek performansı garanti eder. Enjektörler 0,5 ile 2,0 bar arası çalışma basıncında çalışır. En fazla 4,5 bar basınca dayanıklıdır. Aracın durumuna göre 1,5 mm ila 3 mm nozüller kullanılabilir.

Özsoy LPG Zavoli BORA Light kitlerinin LPG ayar, bakım ve onarım hizmetlerini vermektedir. Tüm Zavoli kitler ile ilgili sorunlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com