Lovato Easy Fast SMART

Lovato Easy Fast SMART Sistemi, 2 ila 4 silindir çok nokta sıralı enjeksiyonlu motorları LPG'ye dönüştürmek için tasarlanmış, oldukça ileri ve güvenilir bir teknolojiye sahiptir.

Lovato Easy Fast SMART

Elektronik sistem, kurulumu daha da kolaylaştırmak ve daha hızlı yapmak için optimize edilmiştir. Kalibrasyon süresini azaltan, akıllı ve kullanıcı dostu bir yazılım ile donatılmıştır. Tüm parçalar, kapladığı alan miktarını azaltmak ve kurulum süresini hızlandırmak için basitleştirilmiştir. Buna rağmen daha geniş bir araç yelpazesini dönüştürmeye olanak tanıyan yeni özellikler içerir. Bugün, çok az yeni özelliklerin sunulması sayesinde bu sistem, tasarım, işlevsellik, performans ve tasarruf açısından benzeri görülmemiş bir kilometre taşına ulaştı. Tüm bileşenler, Lovato Araştırma ve Geliştirme Merkezi tarafından tasarlanmış ve test edilmiştir: Mükemmelliği ve güvenilirliği garanti eden ve dünyanın dört bir yanındaki otomobilleri daha büyük ve daha iyi performansa yönlendiren bir garanti.

Sistemin ECU'su çeşitli sensörlerden aldığı sinyaller vasıtası ile parametreleri hesaplar ve enjektörleri kontrol eder. Enjektörler, her bir silindire doğru miktarda gazı enjekte eder. Regülatör ise LPG deposundan gelen gazın ısıtılarak buharlaştırılmasından sorumludur. Şık bir tasarıma sahip yakıt seçici anahtar, gaz ile benzin arasındaki geçişi sağlar. Üzerindeki ledler sayesinde ise tanktaki yakıtın seviyesini gösterir. Filtre ünitesi bir yandan yakıtı temizlerken, aynı zamanda manifold basıncını ve sıcaklığını ölçen bir sensör ile donatılmıştır.

Lovato Easy Fast SMART modellerine 1998’ten günümüze yılların tecrübesi ile LPG ayar, LPG bakım ve LPG onarım hizmetlerini vermekteyiz.

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com