ATİKER MİCROFAST

ATİKER Microfast 3, 4, 5, 6 ve 8 silindirli araçlar için otomobillerin LPG/CNG dönüşümünde kullanılan, performanstan ödün vermeden yüksek tasarruf sağlayan Ömer Atiker'nin en kitidir.

ATİKER MİCROFAST
Bu sistemde önceki versiyonlardan farklı olarak daha sessiz  Atiker Type-30 3,0 Ω LPG enjektörleri kullanıldı. Tepkime süreleri daha hızlı olan bu enjektörler, özellikle ani ivmelenmelerde motorun performansını arttırır.
 
MULTIPOINT SEQUENTIAL INJECTION ECU yakından tanıyalım.
 
32 bit - 128 Mhz mikroişlemcili MP48 ECU'su RX-TX hattı üzerinden bilgisayara kolayca bağlanarak arıza tespiti ve ayar yapma seçeneği sunar. 
 
RPM modülüne gerek yoktur,Gaz ile doğrudan çalıştırma Acil durumlar için
 
Motor sinyalleri, petrol enjektörleri, devir (rpm), MAP, Motor suyu sıcaklığı, vs. ölçümü LPG gaz kesicisinin kontrolü LPG ejektörlerinin kontrolü Yakıt seçeneğinin gösterilmesi Diyagnostik program ile iletişim
Kapalı döngü (Peak and Hold) esasına göre çalışan enjektör 
 
Sürücüleri Enjektör diyagnostiğinin sürekli izlenmesi: Aşırı yük- Sürücü sıcaklığı- Kısa devre- Yüksüz
 
Diyagnostik, servis ve parametre yazılımı Windows 98, 2000, XP ve Vista yazılımları ile çalışır CAN-kontrolörü (2.0b) OEM CAN veriyolu ile iletişim sağlar Komple kablo donanımı: basit ve etkili montaj için renk kodları, metin ve rakamlar Yüksek düzeyde güvenilir (Suya karşı)
 
Atiker Type-30 3,0 Ω  LPG enjektörler
 
Her silindirin giriş manifolduna motorun ihtiyaç duyduğu LPG miktarını mükemmel bir hassaslıkla enjekte eder. 
 
6 bar maksimum çalışma basıncı Açılış süresi:1.9 Kapanış süresi: 0,9 ms özelliği -40/+120C 0 çalışma sıcaklığı 
Düşük direnç 3,0 Ω.Silindir başına 9 kW’tan 80 kW’a kadar motor kapasiteleri için tek boyutta enjektör 
 
Atiker SR07 Süper Regülatör
 
SR06 regülatör depodan gelen LPG yakıtını içindeki özel kanallar sayesinde motor suyu sıcaklığı ile buharlaştırmaktadır. Özel tasarımı sayesinde LPGyi tam anlamıyla buharlaştırır ve benzine eşdeğer bir yakıt haline getirir. Korozyona karşı dayanıklı malzemeden imal edilen  Atiker SR07 regülatör, asidik, su, yağ, mekanik ve benzeri etkilere karşı üstün dayanım göstererek, aracın yıllarca rahat çalışması sağlar. 
 
Atiker SR06 regülatör 130 Kw Süper 220 Kw Süper Max 300 kw Regülatör modelleri ile 3, 4, 5, 6 ve 8 silindirli yüksek performanslı araçlarda sorunsuzca kullanılabilmektedir.
 
Atiker Microfast Map Sensörü
 
MAP ingilizce bir terim olan Manifold Absolute Pressure sözcüklerinin kısaltmasıdır. 
 
Türkçe karşılığı Mutlak Basınç Sensörü anlamına gelmektedir. Basitçe görevini anlatmak gerekirse aracın hava-yakıt basınç değerlerini ölçer.
 
Emme manifoldundaki atmosferik basıncı ve regülatörden çıkan gazın basıncını ölçerek ECU'ya gerekli sinyalleri gönderir. 
 
Bu sayede hava, gaz ayarını sabit tutarak maksimum verimlilik oluşmasını sağlar. Map sensörü kolay arızalanan bir parça değildir.
 
Atiker Microfast Yakıt Seçici Anahtar
 
Atiker Microfast tarafından kullanılan yakıt anahtarı aşağıdaki fonksiyonları kontrol eder:
 
Yakıt seçimi
Hata raporlama
Yakıt seviyesi izleme.
 
Dokunmatik tuşla benzinden LPG’ye veya LPG’den benzine geçiş sağlayan ve aynı zamanda tanktaki yakıt seviyesinin izlenmesini sağlayan LED göstergeler içeren yakıt anahtarı bulunmaktadır. 
 
LPG tankının boşalması nedeniyle otomatik olarak benzine geçilmesi durumunda, sürücü sesli olarak ve yanıp sönen LED uyarılır.
 
Servisimizde ATİKER Microfast LPG kitlerin ecu tamiri bakım, yedek parça ve ayarları yapılmaktadır. Kaliteli işçilik, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan sizde yararlanın!
 

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com