ATİKER NANOFAST

ATİKER NANOFAST 3-4 silindirli araçlar için Ömer Atiker Holding tarafından geliştirilen LPG ve CNG dönüştürme sistemidir.

ATİKER NANOFAST
Bu sistemde önceki versiyonlardan farklı olarak daha sessiz ve ATİKER AHC 3,0 Ω.LPG enjektörleri kullanıldı. Tepkime süreleri daha hızlı olan bu enjektörler, özellikle ani ivmelenmelerde motorun performansını arttırır. 
 
AC STAG tarafından geliştirilmiş olan ECU yazılımı 10.4.0.2 T yenilendi versiyonu ile start & stop  Mazda zayıflama özelliği ve Wankel Motor araçlara montaj yapabilme imkanı sunuldu.
 
LPG'nin yüksek devirlerde motora zararını azaltmak için istenilen devirde, istenen süre kadar aracın benzinle çalışması gibi özellikler eklendi.
 
Atiker LPG kitleri Euro 5 motorlarda dahil olmak üzere 3-4 silindirli, 400 Kw'a kadar normal ve turbolu tüm sıralı sistem araçlara uygulanabilir. 
 
LPG sistemi aşağıdaki bileşenlerden oluşur:
 
ATİKER NANOFAST ECU, Atiker SR07 regülatör, MPXHZ6400A sıcaklık / basınç  Map sensörü, ATK gaz valfi ,3 veya 4 silindir sayısına göre ATİKER AHC LPG enjektörleri yakıt seçici anahtar, WİNLAS LPG/CNG E37 ECE R67 -01 su hortumu, gaz hortumu, enjektör ve vakum hortumu ile montaj seti. 
 
Tüm ekipmanlar orijinal ATİKER kutusu içerisinde muhafaza edilir.
 
ATİKER Nanofast V 10.4.0.2 T modellerine 1998’ten günümüze yılların tecrübesi ile ECU tamiri, LPG ayar, LPG bakım ve LPG onarım hizmetlerini vermekteyiz.

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com