Zavoli Liquid Injection

ZLI Sistemi, Zavoli'nin Direkt Enjeksiyon (ECOBOOST TSI, GDI,THP) araçlar için geliştirdiği Sıvı LPG Sistemi'dir. Bu sistem aracın benzin enjektörlerini kullanarak LPG'yi doğrudan yanma odasına püskürtür.

Zavoli Liquid Injection

Araca en az müdahale ile bağlanan bu sistemde, yakıt püskürtme işlemi orijinal benzin enjektörleri ve enjeksiyon pompası kullanılarak yapılır. LPG yakıtı doğrudan ve sıvı formunda yanma odasına gönderilir.

ZLI, BRC'nin LDI sistemi ile aynı benzerlikleri taşır. Her iki markada Amerikan Fuel Systems Solutions şirketinin bir parçası olduğundan, bu benzerlikler olağandır. Yakıt Seçici Ünite (FSU) her ikisinde de aynıdır. FSU, LPG ve benzin kapatma valflerini bütünleştirerek bir yakıttan diğerine geçmeyi sağlar. Aynı zamanda yüksek basınç pompalamasından önce yakıtın basıncını ayarlar.

ZLI Sistemi aracın ilk çalışmasından itibaren LPG ile çalışmasına izin verir. Aracını özellikle kısa mesafelerde süren kişiler için bu durum daha fazla tasarruf anlamına gelir.

ZLI'nin, benzinli motorun değiştirilmesine yardımcı olan ek bir benzin pompası (LPG deposunda) daha vardır. Bu pompaya ilaveten, LPG tankında çalışan iki adet daha LPG pompası bulunur.

ECU 750DE822000 kod numarasını taşır. Zavoli'nin tüm ECU'larında "Safety-Car" özelliği bulunur. ECU, kazayla motorun durması ve potansiyel tehlike yaratacak gaz sızıntılarını önlemek amacıyla yüm yakıtları kesme valfini harekete geçirir.

Zavoli Liquid Injection (ZLI) Sistemleri'nin bakım, ayar ve onarım işlerinde profesyonel ve konusunda uzman kadromuz ile hizmet veriyoruz.

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com