Zavoli Winner

ZAVOLI WINNER, 3 ve 4 silindirli sıralı sistem teknolojisine sahip araçların otogaz dönüşümü için tasarlanmıştır.

Zavoli Winner

Zavoli Bora32 sistemlerine alternatif olarak çıkarılmış ve talepleri karşılamak için daha cazip bir fiyatla müşterilerine sunulmuştur. Buna rağmen yüksek kaliteli İtalyan bileşenlerden oluşur. Avrupa katı egzoz emisyon değerlerini karşılayabilen bu sistem Euro5 ve Euro6 araçlara uygulanabilir.

Modern motorlara uygulanabilen kit, aynı zamanda Start & Stop teknolojisini de desteklemektedir. Yazılımı basit ve kolaydır. Valtek 37 tipi enjektör kullanmaktadır. Buharlaşan gaz, enjektörler sayesinde silindirlere püskürtülür. Solenoid valf regülatör üzerine monte edilmiştir. Bu yenilik regülatörün montajını kolaylaştırır. Daha az yer kaplar ve daha az müdahale gerektirir. Motor gücüne göre standart ve süper Zeta Plus regülatör ile bütünleştirilebilir.

* Zeta Plus Normal Regülatör: 163 beygire kadar araçlarda (1.2 bar basınç),

* Zeta Plus Süper Regülatör: 272 beygire kadar araçlarda (1.4 bar basınç) kullanılır.

Orijinal kutu içeriği 1 LPG regülatörü, aracın silindir sayısına göre enjektör, 1 enjektör raili, 1 filtre ünitesi, 1 yakıt seçici anahtar, 1 ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi), elektrik tesisatı, 1 basınç-sıcaklık sensörü, gaz ve su hortumları ve bağlantı elemanlarından oluşur.

Servisimizde tüm Zavoli LPG Sistemleri'nin bakım, ayar ve onarım işleri yapılmaktadır. Farkımızı görmek ve profesyonel hizmetlerimizden yararlanmak için bizi arayın!

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com