Milano

Milano

Milano Sıralı Sistem LPG, çok nokta enjeksiyonlu araçlarda ve 2000 model üzeri plastik manifoldlu araçlarda kullanılan enjektörlü sistemdir.

Euro4 ve Euro5 araçlara montajı yapılabilir. Aynı zamanda full grup ve yarı sıralı araçlar içinde montaj kitleri mevcuttur.
 
Sistemde bulunan LPG Elektronik Kontrol Ünitesi araçtan gerekli verileri alarak, hesaplamalar yapar ve LPG enjektörleri sayesinde, gerekli yakıtı benzin enjektörlerine yakın bir yerden manifolda enjekte edilir. Böylece, çok yüksek performans elde edilir. Araç, gazla çalışırken, benzin enjektörleri LPG ECU'su tarafından kapatılır ve aracın elektronik kontrol ünitesine herhangi bir sorun olmadığına dair sinyal gönderilir. Böylece, aracın kontrol ünitesi korunmuş olur. Aracın ayarı montajdan sonra ve revizyonlarda, bilgisayardan yapılır.
 
Araç stop ettiğinde veya kaza anında, LPG ECU'su otomatik olarak, multivalf ünitesindeki solenoid valfi, vaporizator üzerindeki gaz valfini ve enjektörleri kapatır.
 
Ayrıca, LPG tankı üzerindeki multivalf üzerinde, 26 barda açan "Emniyet Ventili", yangın anında 120ºC de eriyip gazı tahliye eden ve patlamayı önleyen "Termik Sigorta" bulunmaktadır. Tanktan ön tarafa giden borunun kaza anında kırılması anında, gaz akışını kesen "Aşırı Akım Valfi" bulunmaktadır.
 
Multivalflerimiz, LPG dolu tankla , 600 ºC de alevle yapılan, BON FIRE testlerini yaptırmıştır.
 
Servisimizde Milano kitlerin ecu tamiri bakım, yedek parça ve ayarları yapılmaktadır. Kaliteli işçilik, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan sizde yararlanın!

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com