Destro

Destro

Destro LPG Dönüşüm Sistemleri markasının ilk adımı 2007 yılında İzmir’de atıldı.

Sektörünün en genç üyesi olan DESTRO geçmişten aldığı tecrübe ile araştırma ve geliştirme sürecini 2010 yılında tamamlamış, 2011 yılında da sektördeki yerini almıştır. 
 
Günümüzde pazarlama, üretim, satış ve satış sonrası hizmet süreçlerini başarıyla yürütmekte olan DESTRO, yurtiçi ve yurt dışında büyümeye devam etmektedir. 
 
Merkez ofisi İzmir’de bulunan DESTRO, Türkiye genelinde 5 Bölge Bayiliği ve 200’ü aşkın satış ve servis noktası ile hizmet vermektedir. Yurtdışında halen Romanya, Tacikistan, Afganistan,Kazakistan,Kırgızistan Irak gibi ülkelere ihracat yapmakta, farklı ülkelere ihracat projeleri için yoğun çalışmalar sürdürmektedir.
 
DESTRO üretimini, İzmir Pınarbaşı’nda sürdürmektedir. Sektöründeki Lpg ve Cng sistemlerinin fizibilitesini yapan, geleceğini değerlendirebilen ve bunun hızıyla yarışabilen genç ve dinamik bir yapıya sahiptir. 
 
Hali hazırda yakıt dönüşüm sistemleri sektöründe Lpg ve Cng dönüşüm sistemleri alanında faaliyetlerini sürdüren Destro gelişen teknoloji ve bilgi birikimini kullanarak, elektrik ve güneş enerjisi gibi alternatif enerji kaynaklarının kullanımına ilişkin gelişmeleri takip etmekte, ar-ge çalışmalarını sürdürmektedir.
 
Servisimizde DESTRO kitlerin ecu tamiri bakım, yedek parça ve ayarları yapılmaktadır. Kaliteli işçilik, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan sizde yararlanın!

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com