Landirenzo

Landirenzo

Landirenzo LPG Sistemleri önde gelen İtalyan LPG Dönüşüm Sistemleri'nden biridir.

Tüm markaların çalışma sistemleri aynıdır. Hatta kullandıkları malzemeler ve programları da aynıdır. Tüm markalar genel olarak 2 tip enjektör kullanır. Bunlar matrix ve de valtek tip enjektördür. Matrix enjektör sigara paketi ebadında bir bütün halindedir. Valtek tipler ise 4 ayrı bobin görüntüsündedir.
 
Her iki tipin de hızı benzin enjektörüne göre düşüktür. Benzin enjektör hızının %60'ı kadardır. 5.000 devirden sonra ise hıza yetişemediği için sürekli açık kalır, dolayısıyla motora ihtiyaçtan daha fazla miktarda lpg gönderilmiş olur. Bu da hem performans hem de tasarruf kaybına neden olur.
 
Ancak Landirenzo 8.000 devre kadar dahi benzin enjektör hızına yetişebilen Bosch marka enjektör kullanmaktadır ve bu enjektörün kullanım hakkı da sadece Landirenzo'ya aittir. Dolayısıyla emsallerine göre çok daha üstün bir performans ve de tasarruf sağlamaktadır. Ayrıca programsal olarak da diğer markalara nazaran bir çok üstünlükleri vardır. Örneğin arıza tespit gibi bir sorun olduğunda sorunu aramaya gerek yok. Bilgisayarda sorunun nerde olduğunu ve de neden kaynaklandığını görebilirsiniz. Montajlarımızda performans tasarruf garanti dahilinde olup araçlarınızda lpg tesisatından ve de montajından kaynaklanabilecek tüm sorunlara karşı da güvence altındadır. Bu güvence 2 yıl süre ile geçerli olup, 24 saat servis garantisiyle de desteklenmektedir.
 
Servisimizde Landirenzo kitlerin ecu tamiri bakım, yedek parça ve ayarları yapılmaktadır. Kaliteli işçilik, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan sizde yararlanın!

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com