Tartarini

Tartarini

Tartarini Auto Gas Equıpments ana ofisi; Castel Maggiore de 15.000 metrekarelik ve teknoloji bakımından çok modern olan bir alanda kurulmuştur.

Burada görev alan çalışanlar, mühendislik, üretim, muhasebe ve satış konusunda en üst modernlik seviyesinde ve esnek bir anlayışla yönetilmektedirler. Ayrıca yaygın ağımız sayesinde; son tüketici olan müşterilerimiz her türlü ürünümüz ve özel servisimiz ile garantili bir şekilde müşteri memnuniyetine kavuşmaktadır. Tüm personelin ortak ve ana amacı; hedefler üzerinde titizlik ve aynı ciddiyetle çalışmaktır. Ancak bu şekilde istenilen hedeflere ve başarılara grup çalışmaları ile ulaşılabilinir.
 
Üretim ve düzenli organizasyonlarımız neticesinde de Tartarini Auto Gas ürünleri dünya piyasasında sürekli büyüyen ve liderlik vasfını koruyan bir durumdadır.
 
Tarihçe
 
Tartarini Auto Limited Şirketi 2000 yılında kurulmuş ancak kökleri geçmişe uzanan uzun ve saygın bir tarihtedir. Şirketin kuruluşu 1941 yılında olmuş ve kurucusu ise kendi yaşam deneyimini aile şirketinde sürdürmek isteyen ALEARDO TARTARINI’dir. Kendisi doğalgaz kaynaklarını keşfederek ve bunları yatırım amaçlı kullanmak kaydıyla tarih sayfalarındaki yerini almıştır.
 
İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesiyle bu dahiyane düşünce İtalyan Otomotiv endüstrisindeki –alternatif enerji kullanımı- köklü ve yer edici konumunu bulmuştur. Bu zorlu ve stratejik dahiyane görüş; becerikli, dinamik ve güçlü bir öncü ruh taşıyan yetenekli mühendisler tarafından karakterize edilerek dünya otomotiv endüstrisine sunulmuştur.
 
Doksanlı yılların başından itibaren babasının deneyiminin yardımı ile Mr. Roberto yönetimin içerisinde olmaya başlamıştır. Onun önderliğinde şirket, gelişmiş araç teknolojilerine dayalı daha kapsamlı projeler ve alternatifler geliştirmiştir. Özel teknolojik araştırmalar sonucunda; şu anda alternatif yakıtların Otomatik Tartarini ürünleri kullanılması önemli bir referans teşkil etmektedir. Şirket yönetimini daha sonra devralan Mr. Michele Tartarini ise günümüz zorlu koşullarında Tartarini Auto Gas Equipment firmasının piyasadaki liderliğini korumasına ve devamlı yükselen bir grafikte bulunmasına olanak sağlayan önemli projeler ile devam ettirmektedir.
 
Servisimizde Tartarini  kitlerin ecu tamiri bakım, yedek parça ve ayarları yapılmaktadır. Kaliteli işçilik, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan sizde yararlanın!

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com