Zavoli BORA S32 / BORA S32 OBD

BORA Sistemleri, Zavoli'nin çok nokta enjeksiyonlu otomobiller için ürettiği en son nesil kitlerini temsil etmektedir. 2, 3 ve 4 silindir araçlar için normal ve OBD uyumlu kitleri mevcuttur.

Zavoli BORA S32 / BORA S32 OBD

Zavoli'nin müşterilerine hizmet vermeye devam ettiği ALISEI serisinin doğal bir gelişimi olan BORA kitleri, teknolojik olarak en gelişmiş LPG ve CNG dönüştürme ekipmanlarıdır. En modern araç taleplerini karşılamak ve montajcılara en kolay ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmak için Zavoli, tamamen Zavoli'nin laboratuarlarında geliştirilen ve devrimci niteliklere sahip olan kendi BORA teknolojisini tanıtmıştır.

Çok güçlü mikroişlemciler sayesinde BORA teknolojisi daha hızlı hesaplamalara ve ayarlamalara olanak tanır. Rölanti hızında yapılan kalibrasyon işlemi tamamen otomatikleştirilmiş, son derece hassas ve bilgisayar kontrolünde yapılan zahmetsiz bir iştir. Daha dikkatli kurulum için manuel ayar seçeneği halen mevcuttur. Ancak karbürasyon haritasını (hava/yakıt karışımı) mükemmel bir şekilde ayarlamak için son dokunuşlara gerek yoktur.

BORA CNG ve LPG kitleri yeni Zavoli JET enjektörlerini kullanır. BORA teknolojisi, yeni enjektör potansiyellerini en üst düzeye çıkararak en hızlı ve en hassas enjeksiyon sürelerini sunar ve en zorlu motorların taleplerini karşılayabilir. ALISE sisteminde olduğu gibi BORA Sistemi de yazılımındaki tüm gaz ve benzin stratejileri ve seçenekleri ile birlikte geliştirilmiş sorun giderme özelliklerini içerir. Sistemler, en yeni Avrupa teknik standartlarına tam uyacak şekilde tasarlanmıştır ve R110, R67 ve R115 sertifikalıdır.

Orijinal kutu içerisinde 1 LPG solenoid valf, 1 Zavoli gaz filtresi, aracın silindir sayısına göre JET enjektör, 1 PTS sensör, 1 Bora S32 ECU, 1 yakıt seçici anahtar, 1 Zeta regülatör, hortumlar ve bağlantı elemanları bulunur.

Sistemin standart ve OBD'li olmak üzere iki versiyon ECU'su bulunur. Standart ECU 800DE817085, OBD'li ECU ise 800DE817075 kod numarasına sahiptir. Her iki ECU'da 16 bit - 24 Mhz mikroişlemci kullanır. 4 enjektöre kadar kontrol edebilirler. Standart ECU KWP2000 ve CAN 2.0 iletişim protokolünü desteklemez, OBD'li ECU destekler.

Özsoy LPG Zavoli BORA S32 kitlerinin LPG ayar, bakım ve onarım hizmetlerini vermektedir. Tüm Zavoli kitler ile ilgili sorunlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com