Zavoli Bora Direct Injection

Zavoli Bora Direkt Enjeksiyon LPG ve CNG Kitleri 3 ve 4 silindirli direkt enjeksiyon teknolojisine sahip araçlar için üretilmiştir.

Zavoli Bora Direct Injection

Normal sıralı sistemlerde yakıt LPG enjektörleri ile emme manifolduna gönderilirken, direkt enjeksiyon motorlarda yakıt benzin enjeksiyonları kullanılarak direkt yanma odasına püskürtülür.

Kit içeriği 1 LPG solenoid valf, 1 Zavoli gaz filtresi, 1 PTS sensörü, 1 Bora Direct ECU, INO3 MY09 LPG enjektörleri, 1 yakıt seçici anahtar, 1 Zeta regülatör, hortumlar ve bağlantı elemanlarından oluşur. Tüm parçalar orijinal Zavoli kutusunun içerisindedir.

Gaz ECU'su 16 bit - 64 MHz mikroişlemciye sahiptir. -40 °C ÷ 90 °C arası tüm sıcaklıklarda çalışır. Daldırma yolu ile su sızdırmazlığı testleri yapılmış olup, giriş ve çıkış sinyalleri otomotiv normlarına uygun olarak üretilmiştir. EOBD uyumlu ECU en fazla 4 adet enjektörü kontrol eder. Benzin ECU'sunun tüm fonksiyonlarını taklit ederek enjektör açılıp, kapanma sürelerini hesaplar. Otomatik bilgi toplama ve arıza teşhisi yapma gibi fonksiyonlara sahiptir. KWP2000 ve CAN 2.0 iletişim protokolünü destekler. EMC uyumludur. R67-01 - R110 sertifikası ve tamamen güvenli yapısı ile kazara motorun durması durumunda tüm gaz solenoid vanalarını kapatır.

Tek kademeli pozitif basınçlı diyaframa sahip regülatör ısı sensörü ve aşırı basınç valfi ile donatılmıştır. Araç tipine göre ZETA N (standart) ve ZETA S (süper) iki farklı modeli bulunur. Kolayca montajı yapılabilen, son derece kompakt bir tasarıma sahiptir. Tüm LPG regülatörleri 67R-01 EEC yönetmenliğine göre onaylanmıştır.

Servisimiz Zavoli Bora Direct Injection LPG montaj, ayar, bakım ve onarım hizmetlerini vermektedir. Zavoli ile ilgili tüm sorunlarınızda bizi arayabilirsiniz.

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com