Zavoli Alisei Smile

Zavoli Alisei Smile Kitleri 2, 3 ve 4 silindire kadar sıralı sistem enjeksiyonlu araçların LPG veya CNG dönüşümünde kullanılır.

Zavoli Alisei Smile

Alisei, gelişmiş yazılımı ile motoru tüm çalışma koşullarında kontrol eder. Motorun devrini, gaz sıcaklığını, gaz basıncını ve su sıcaklığını kontrol ederek enjektörlerin açılıp/kapanma zamanlarını hesaplar. Motora doğru oranda ve zamanında yakıt göndererek performans kaybı olmadan en iyi sürüş konforunu sağlar. Sistem ayrıca arıza tespit özelliklerini de içerir. Herhangi bir arıza durumunda otomatik olarak benzine geçer. Tespit ettiği hatayı sistem belleğinde saklı tutar. 2, 3, 4 ve 5, 6, 8, 10 silindir motorlar için iki ayrı versiyon ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi) seçeneği bulunur.

Kit, AEB firmasının ürettiği MP48 ECU ile bütünleştirildi. MP48 Kontrol ünitesi, özel kalibrasyonu sayesinde aracın benzin ECU'sunu taklit ederek, gaz sıcaklığı ve basıncına göre, benzin enjeksiyon sürelerini ve aracın emme manifolduna gönderilecek gazın eşdeğer miktarını hesaplar. 48 pin konnektörü bulunan ECU su sızıntılarına karşı IP (6K9K) koruma sağlar. Kompakt tasarımı sayesinde fazla yer kaplamaz ve kolayca montajı yapılır.

913KINJ-4N/SMILE Alisei Smile Normal Kit

90 Kw'a kadar 4 silindir araçlarda kullanılır.

913KINJ-4S/SMILE  Alisei Smile Süper Kit

90 Kw üstü 4 silindir araçlarda kullanılır.

Alise Smile Sistemlerinde LPG ve CNG'ye uyumlu JET enkektörler kullanılır. JET enjektörü Regülatörden gelen gaz akışını açıp kapatmak üzere tasarlanmıştır. Tüm enjektörler ECU ile kontrol edilir. Modüler yapısı ile montaj kolaylığı sağlar. Tek tek ya da ikişer ikişer montaj yapmak mümkündür.

Gaz fazlı filtre, enjektör verimliliğini korumak için gaz kirliliğinin geçmesini önleyen kritik rolü oynar. Kompakt boyutlu LPG Selenoid Valf değiştirilebilir bir filtre ile donatılmıştır. Filtrenin değişimi ve/veya temizlenmesi besleme borularından bağlantısı koparılmadan gerçekleştirilebilir. Bu valf regülatör ile tank arasına takılır. Araç benzinde çalışırken yada motor stop edildiğinde otomatik olarak LPG akışını keser.

Servisimiz Zavoli Alisei Smile kitlerin bakım, ayar ve onarım hizmetlerini vermektedir. Özsoy LPG farkını yaşamak için sizi de servisimize bekleriz.

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com