ATİKFAST

ATİKFAST 3, 4, 5, 6 ve 8 silindirli araçlar için otomobillerin LPG/CNG dönüşümünde kullanılan, performanstan ödün vermeden yüksek tasarruf sağlayan Ömer Atiker'nin Yeni kitidir.

ATİKFAST
Atiker firmasının ürettiği ANTONIO ECO ECU ile bütünleştirildi. ATİKFAST Kontrol ünitesi, OBDII, gelişmiş yazılımı ile motoru tüm çalışma koşullarında kontrol eder. Motorun devrini, gaz sıcaklığını, gaz basıncını ve su sıcaklığını kontrol ederek enjektörlerin açılıp/kapanma zamanlarını hesaplar. 
 
Motora doğru oranda ve zamanında yakıt göndererek performans kaybı olmadan en iyi sürüş konforunu sağlar. Sistem ayrıca arıza tespit özelliklerini de içerir. Herhangi bir arıza durumunda otomatik olarak benzine geçer. Tespit ettiği hatayı sistem belleğinde saklı tutar. 2, 3, 4 ve 5, 6, 8, 10 silindir motorlar için iki versiyon ECU seçeneği bulunur.
 
ATİKFAST kitleri Euro 5-6 motorlarda dahil olmak üzere 3, 4, 5, 6 ve 8 silindirli, 400 Kw'a kadar normal ve turbolu tüm sıralı sistem araçlara uygulanabilir. 
 
ATİKER AHC Enjektör
 
ATİKFAST AHC Enjektörleri Her silindirin giriş manifolduna motorun ihtiyaç duyduğu LPG miktarını mükemmel bir hassaslıkla enjekte eder. 
 
 
ATIKER SR09 Regülatör
 
SR09 regülatör depodan gelen LPG yakıtını içindeki özel kanallar sayesinde motor suyu sıcaklığı ile buharlaştırmaktadır. Özel tasarımı sayesinde LPGyi tam anlamıyla buharlaştırır ve benzine eşdeğer bir yakıt haline getirir. Korozyona karşı dayanıklı malzemeden imal edilen  Atiker SR09 regülatör, asidik, su, yağ, mekanik ve benzeri etkilere karşı üstün dayanım göstererek, aracın yıllarca rahat çalışması sağlar. 
 
Atiker SR09 regülatör 130 Kw Süper 220 Kw Süper Max 300 kw Regülatör modelleri ile 3, 4, 5, 6 ve 8 silindirli yüksek performanslı araçlarda sorunsuzca kullanılabilmektedir.
 
 
ATİKFAST Map Sensörü
 
MAP ingilizce bir terim olan Manifold Absolute Pressure sözcüklerinin kısaltmasıdır. 
 
Türkçe karşılığı Mutlak Basınç Sensörü anlamına gelmektedir. Basitçe görevini anlatmak gerekirse aracın hava-yakıt basınç değerlerini ölçer.
 
Emme manifoldundaki atmosferik basıncı ve regülatörden çıkan gazın basıncını ölçerek ECU'ya gerekli sinyalleri gönderir. 
 
Bu sayede hava, gaz ayarını sabit tutarak maksimum verimlilik oluşmasını sağlar. Map sensörü kolay arızalanan bir parça değildir.
 
ATİKFAST Yakıt Seçici Anahtar
 
Atikfast tarafından kullanılan yakıt anahtarı aşağıdaki fonksiyonları kontrol eder:
 
Yakıt seçimi
Hata raporlama
Yakıt seviyesi izleme.
 
Dokunmatik tuşla benzinden LPG’ye veya LPG’den benzine geçiş sağlayan ve aynı zamanda tanktaki yakıt seviyesinin izlenmesini sağlayan LED göstergeler içeren yakıt anahtarı bulunmaktadır. 
 
LPG tankının boşalması nedeniyle otomatik olarak benzine geçilmesi durumunda, sürücü sesli olarak ve yanıp sönen LED uyarılır.
 
Servisimizde ATİKFAST LPG kitlerin ecu tamiri bakım, yedek parça ve ayarları yapılmaktadır. Kaliteli işçilik, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan sizde yararlanın!

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com