Zavoli Alisei Direct

Zavoli Alisei Direct Enjeksiyon LPG ve CNG Kitleri, 2, 3, 4, 5, 6 ve 8 silindirli direkt enjeksiyon teknolojisine sahip araçlar için (FSI, TSI, GDI) üretilmiş, en modern otogaz dönüşüm sistemidir.

Zavoli Alisei Direct

Sistem, Sequentel sistemin temel özelliklerini koruyarak geliştirilmiştir. Tutarlı bileşenler ile montaj ve programlama daha basite indirildi. 2, 3, 4, 6 ve 8 silindir araçlar için geliştirilmiş turbo ve standart kitleri bulunmaktadır. Sistemin en büyük yeniliği enjektörlerin soğumasını sağlayan Elektronik Kontrol Ünitesi'dir. ECU her motor tipi için ayrı ayrı geliştirilmiş ve durumu kontrol edilmiştir. Alisei yazılımı içerisinde motor modelleri için özel olarak geliştirilen karbürasyon haritaları hazırdır.

ECU, motorun çalışmasını tüm koşullarda kontrol ederek, gerekli parametreleri hesaplar. Motor devri, gaz basıncı, gaz sıcaklığı ve su sıcaklığı bilgileri ile enjektörlerin açılıp/kapanma sürelerini ayarlar. Motor çalışma sıcaklığına ulaştıktan sonra benzinden gaza geçiş otomatik olarak gerçekleşir.

Sistemin bir diğer özelliği ise bileşenlerin herhangi birinin arızalanması durumunda otomatik olarak benzine geçmesidir. Arıza veren parçanın hata kodunu hafızasında saklar. Çevre dostu Alisei Direkt Enjeksiyon, Euro4 ve Euro6 araçların en katı emisyon standartlarını karşılamaktadır.

Sistemin iki farklı ECU versiyonu bulunur. 2002001DIRECT/C kod numaralı ECU 2, 3 ve 4 silindir araçlarda, 2002568/D kod numaralı ECU ise 5, 6 ve 8 silindir araçlarda kullanılır. Standart araçlar için (135 Kw/183 Hp kadar) ZETA/N, yüksek performanslı araçlar için (250 Kw/340 Hp kadar) ise ZETA/S süper regülatör ile entegre edilir.

En gelişmiş piyasa taleplerini karşılayabilen, çok hızlı açma/kapama mili saniyelerine sahip, yüksek performanslı, çekici tasarımlı ve pratik kuruluma sahip JET enjektörler kullanılır. JET enjektörü regülatörden gelen gaz akışını açıp kapatmak üzere tasarlanmıştır. Enjektör açıldığında, gaz akışı, motor kafası tarafındaki emme manifolduna sabitlenmiş bir boru vasıtasıyla motora iletilir. JET enjektörleri daha kullanılabilir hale getiren özelliklerden biri modüler olmasıdır. Motor türüne göre, tek tek yada çift olarak monte edilebilir. Konektörler gaz geçirmezdir ve IP 54 koruma sınıfına sahiptir. Tüm bileşenler, Avrupa standartları 10R-02 (Elektromanyetik uyumluluk) 67R-01, 110R-00'ya göre tip onaylıdır.

Servisimiz Zavoli Alisei Direct Enjeksiyon kitlerin bakım, ayar ve onarım hizmetlerini vermektedir.

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com