OMVL

OMVL Lpg Dönüşüm Sistemleri

OMVL Otogaz Sistemleri, 2000 yılında LPG/CNG montajı ve yedek parça satışı amacıyla kurulmuştur. Ayrıca, OMVL markası dünyanın tek Guinness Rekorlar Kitabına giren LPG markası olmuştur.
 
Gaz depodan basınç regülatörüne doğru serbest kalır ve oradan sabit bir basınçla enjeksiyon ünitesine geçişi sağlar. Bu petrol enjeksiyon işlevinin ve diğer sistemlerin parametreleri içinde, doğru gaz enjeksiyon süresini hesaplama görevini üstlenen Elektronik Kontrol Ünitesi ile kontrol edilir.
 
Manifold borularına giren gaz doğru sırayla ve doğru zamanda enjekte edilir. Gelişmiş elektronik karbürasyon kontrolü ile regülatörün basınç sabitliğini kontrol ederek ivme kazanmayı garanti eder.
 
DREAM XXI N ayrıca mükemmel tüketim ve performansa erişir.
 
DREAM XXI N Azaltıcı / Buharlaştırıcı
 
Basınç regülatörü gaz basıncını düşürür ve LPG durumunda sıvı gazın tümüyle buharlaşmasını sağlar. Solenoid subabı motor çalışmazken, gazın motora akışını kapatır. 
 
DREAM XXI N-M (CNG) Fonksiyonları
 
Sistem CNG gaz basıncını 200-220 bardan 1,8 bar a düşürür. Basınç azalma ünitesi su-gazı ısıtmalı 2 aşamalı öz devinimi destekleyen diyafram ünitesidir. 
 
DREAM XXI N-G (LPG) Fonksiyonları
 
Regülatör, motor hacmi ve gücüne göre LPG nin basıncını 0,9 yada 1,2 yada 1,7 bar a düşürerek tümüyle buharlaştırır. Ayrıca pilot (öncü, deneme) aygıt (şalter) ve su-gaz ısı değişimiyle iki aşamalı bir diyafram ünitesidir.
 
OMVL sistemleri yakıt tasarrufunda rakipsizdir ve GUINNESS Rekorlar kitabına kayıtlıdır.
 
OMVL Lpg Dönüşüm Sistemlerine Lpg Ayar,Bakım,Onarım hizmeti vermekteyiz.

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com