Ramses

Ramses

Ramses LPG Sistemleri Şimşek Otogaz ın imalatıdır. Tüm ekipmanları Avrupa ECR 67-01 standardına sahiptir....

Tüm parçalar 2 yıl garanti kapsamındadır. Regülatör ekstra filtreli olmasıyla daha fazla güven verir. Küçük ama etkili yapısı vardır. Aerobik dizaynı sayesinde kolay montaj edilir. 0-2 Bar arası ayarlanabilir basınç imkanı sunar. 
 
İç su kanallarının yapısı daha fazla ve daha hızlı su döngüsüne izin vermektedir. Bu da daha fazla buharlaştırma imkanı sağlayıp daha fazla tasarruf etme imkanı doğurur .Temizlenebilir yapılı bir enjektöre sahiptir. Üstün vibrasyon özelliği ile sessiz çalışan bir enjektörü vardır. ECU yapısı elektro manyetik dalgalardan etkilenmez. Cam elyafı destekli Ecu kasası ısıya karşı dayanıklıdır. %100 Türk elektronik mühendislerinin üretimi olan ekipmanlar şu an 14 yabancı ülkeye ihracat edilmektedir.
 
Otogaz dönüşüm sistemlerine yönelik ilk Ar&Ge çalışmalarını mekanik parçalar üzerinde başlatıp ileriki zamanlarda elektronik departmanlarda yaymayı başarmıştır. 
 
Portföyüne Cng ürünlerini de katan Ramses Otogaz Sistemleri Üretimi LPG&CNG olarak devam ettirirken 2009 sonunda dizel araçlar için Ramses Diesel Sistemleri diye RDS modelini yaptı. Avrupa’nın bir çok ülkesinde kabul görülen bir marka olmayı başarabilen Ramses Otogaz Sistemleri bugünlerini ısrarcı olduğu kalitesine borçludur.
 
Ramses’i bir adım daha öne çıkaran bünyesinde kurduğu bu elektronik departmanıdır. Bu kısımda Ecu, map, ısı sensörü, anahtar gibi elektronik malzemeler imal ediliyor ve test ediliyor. Yazılımcı arkadaşlar daima Ramses’cilere yenilik sunmak için canla başla çalışmakta. 
 
En son yaptıkları yazılım Ramses Pro model sayesinde bu gün herkes artık aracına daha güvenle binmekte.
 
Ramses Pro Sistem Özellikleri
 
Ramses’in ar-ge grubu uzunca bir zaman sonrasında pro versiyonu portföyüne katmayı başarabildi. Hem montajcıyı hem de sürücüyü düşünerek dizayn edilen bu versiyon bayiler tarafından oldukça beğeni topladı. 
 
%100 Türk yazılımı olan Ramses pro sistem tüm hakkıyla Şimşek Otogaz’a ait bir üründür.  
 
Piyasadaki en hızlı işlemciyi en doğru kompenantlarla buluşturan sistemimiz bu gün birçok araç grubunda başarılı çalışmalar sergilemiştir. Euro 4 araçlarda emisyon değerleri oldukça mükemmel sonuçlar vermiştir. 
 
Ayrıca full grup ve yarı full grup araçlarda turbo araçlarda mükemmel ötesi performans sergiler .
 
Servisimizde Ramses kitlerin ecu tamiri bakım, yedek parça ve ayarları yapılmaktadır. Kaliteli işçilik, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan sizde yararlanın!

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com