Lovato EXR Easy Fast Direkt Enjeksiyon

Lovato EXR Easy Fast Direkt Enjeksiyon sistemi, benzinle çalışan 2, 3 ve 4 silindirli direkt enjeksiyon teknolojisine sahip araçları otogaza dönüştürmek için geliştirilmiştir.

Lovato EXR Easy Fast Direkt Enjeksiyon
Lovato EXR Easy Fast Direkt Enjeksiyon
 
Sistemin en önemli avantajı yakıt enjektörlerinin korunması için geliştirilmiş yazılımıdır. Maksimum sürüş keyfi sağlamak için laboratuvar ve yol testleri ile geliştirilmiştir. Yanma odasına gönderilen yakıt miktarının hassas kontrolü, düşük tüketim ve yüksek performans, yakıt/hava karışımının homojenliği ve enjekte edilen yakıtın soğutma etkisi sistemin artıları olarak sayılabilir.
 
Basit ve hızlı kurulumu sayesinde araca birebir entegre edilir. Prensip olarak normal sıralı sistemler ile aynı mantıkta çalışır. Tek farkı benzin enjektörlerinin soğtulması için kullanılan benzin takviyesidir. Belli aralıklarda püskürtülen benzin sayesinde yüksek ısıya maruz kalan benzin enjektörleri ve supapların korunması sağlanır. Yakıt olarak %80 LPG ve %20 oranında benzin kullanılır. %35-%40 arası sağladığı tasarruf sayesinde sorunsuzluğu ve mükemmeliği garanti eder.
 
FSI, TSI, GDI, TFSI direkt enjeksiyon motor teknolojisine sahip Hyundai ix35, Hyundai i30, Kia Sportage, Volkswagen Golf, Volswagen Passat, Volkswagen Jetta ve Seat Leon marka araçlara uygulanabilir. Bugüne kadar yapılan binerce montaj örneği sistemin sorunsuzluğunu kanıtlamıştır.
 
Sistem ekipmanı, aracın motor koduna göre programlanmış özel yazılımlı ECU, regülatör, silindir sayısı kadar enjektör, MAP filtre, yakıt seçici anahtar, elektrik tesisatı, hortumlar ve montaj elemanlarından oluşur. Performans kaybı olmayan bu sistemde ECU her koşulda ve şartta kendi ayarını kendi yapar.
 
Aracın motor koduna göre bazı araçlarda Lovato Easy Fast Direkt Enjeksiyon kitleri, bazılarında ise Lovato Easy Fast EXR Direkt Enjeksiyon LPG kitleri kullanılır. EXR kitler %90 LPG ve %10 oranında benzin kullanır ve sağladığı tasarruf %35-%40 oranındadır.
 
Servisimizde tüm Lovato EXR Easy Fast Direkt Sistemleri'ne bakım, ayar ve onarım hizmetleri verilmektedir.

Otogaz Market

Türkiye'nin ilk otogaz marketi! Online LPG Yedek Parça Satış Mağazası.

LPG ECU Tamiri

Arızalı LPG ECU'larına tam fonksiyon testi uyguluyor ve fabrikadan çıktığı değerlerde müşteriye sunuyoruz

Fiyat Listesi

LPG kitleri montaj fiyatlarını ve kampanyalarımızı güncel fiyat listemizden takip edebilirsiniz.
Copyright © 2012 ozsoylpg.com