BLOG

KitMTM İzmir Otogaz Servisi

28.06.2020 | 1329 kez okundu KitMTM İzmir Otogaz Servisi

KitMTM Sıralı Otogaz Sistemleri izmir Yetkili Servisidir. BUCA bulunan LPG Dönüşüm Merkezimiz; KitMTM Ürünlerinde, En uygun KitMTM FİYAT politikası ile, Aracınız için En Doğru Kit tercihinde bulunarak size Maksimum performans ve Tasarruf için size kusursuz bir MONTAJ hizmeti sunar.

 
 
ecoDrive markasının ticari haklarını elinde bulunduran KitMTM, kurulduğu yıllarda multivalf üretimi üzerine yoğunlaşmış, seksenli yıllarda LPG ve CNG sistemlerinin tüm bileşenlerini üretmeye başlayarak, teknolojiye öncülük etmiştir. Artan talebi karşılamak amacıyla , zaman içinde 40.000 m2 kapalı alanda 4 ayrı birimde çalışan 500’den fazla çalışanıyla büyük bir işgücüne ulaşmıştır.
 
Titizlikle gerçekleştirilen satış sonrası hizmetleriyle, montaj teknisyenlerine verilen sürekli eğitimleriyle, yeni teknolojik gelişmelerin araştırılması ve uygulanmasıyla geçen otuz yıllık tecrübesiyle KitMTM günümüzde teknisyenlerin ve kullanıcıların onayını kazanmıştır.
 
KitMTM‘nin hızlı ve başarılı bir şekilde büyümesinin en önemli etkeni, LPG ve CNG dönüşüm sistemlerinin mekanik ve elektronik parçalarının tamamının tek bir merkezde (Cherasco-İtalya) tasarlanması, geliştirilmesi ve üretilmesidir.
 
Bütün KitMTM bileşenleri en güncel CAD-3D çizim sistemlerinin, durağan ve hareketli testlerin yapıldığı laboratuarların ve çeşitli tipteki taşıtlar ve emisyon testleri için hazırlanan analiz sistemlerinin bulunduğu modern tesislerde tasarlanmış ve geliştirilmiştir.
 
Bütün KitMTM sistemlerinin tasarım ve imalatı; güncel yasal düzenlemelere(R67-01, R110 and ISO 15500) ve çevre kirlenmesine karşı EEC(EuroIII ve EuroIV) ile EMC standartlarına uygun olarak, kalite sistem belgelendirme kuruluşları UNI EN ISO 9001:2000 tarafından güvence altına alınmış yüksek kalite standartlarında gerçekleştirilmektedir.
 
Bunlarla birlikte, otomotiv endüstrisi kalite standartlarını belirleyen başlıca otomobil markaları adına fabrika çıkışlı LPG-CNG sistemli araçların dönüşümünün yapıldığı büyük bir seri üretim merkezinede sahiptir.
 
Servisimizde KitMTM kitlerin ecu tamiri bakım, yedek parça ve ayarları yapılmaktadır. Kaliteli işçilik, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan sizde yararlanın!
Copyright © 2012 ozsoylpg.com